bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Žena Evandera Kanea potratila ve 26. týdnu těhotenství

15. března 2019, 11:00

Jan Vojkůvka

Útočník San Jose Sharks Evander Kane prožívá nejhorší chvíle života. Ve 26. týdnu těhotenství jeho žena potratila holčičku, jíž nastávající rodiče měli v úmyslu pojmenovat Eva. Hokejista informace o úmrtí nenarozené dcery oznámil na svém twitterovém účtu.

„Chtěl bych poděkovat všem, kdo mé ženě a mně v těchto nesmírně těžkých chvílích podali pomocnou ruku,“ napsal na Twitteru Kane. „O víkendu naše dcera Eva ve 26. týdnu zemřela.“

Kane byl od 26. února na marodce San Jose oficiálně kvůli zranění. Následně neodcestoval s týmem na konci minulého týdne z osobních důvodů ke dvěma venkovním zápasům. Důvod jeho absence na výjezdu je už, bohužel, zřejmý.

„Jako nastávající rodiče nás minulý týden zlomil. Dostalo se nám spousty podpory od rodiny a přátel, kterým chceme velmi poděkovat. Poděkovat chceme také naší rodině v Sharks za jejich podporu, soucit a svolení, abych mohl být se svou rodinou. Moje rodina a já máme zlomená srdce,“ pokračoval ve svém prohlášení Kane, který si své soukromí pečlivě střeží.

„Slova nemohou vyjádřit, jak moc jsme se těšili, až přivítáme naší holčičku na světě a budeme sledovat, jak roste,“ obrátil se v myšlenkách k nenarozenému dítěti. „Evo, byla jsi největším požehnáním našich životů a jsme ti vděční za chvíle radosti, které jsi nám přinesla za tak krátkou dobu.“

„Dala jsi nám všem, zejména tvé mámě a mně, něco, z čeho jsme byli neuvěřitelně nadšení. A ačkoliv jsme zdevastovaní tím, že s námi nemůžeš zůstat déle, tvoje máma a já budeme navždy milovat chvíle, kdy jsme měli u sebe tvou krásnou duši. Tvůj duch nám dá sílu, tvá láska útěchu,“ dodal.

Kane byl do San Jose vyměněn v únoru 2018. Trochu krutou hrou osudu je, že k Sharks přišel před sezonou obránce Erik Karlsson, jehož žena Melinda měsíc před narozením potomka v březnu 2018 také potratila.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.