bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Domácí stánek Maple Leafs prochází úpravami, zlepšit se mají služby fanouškům

4. srpna 2019, 18:00

Jiří Sameš

Zatímco se Toronto Maple Leafs plně připravují na novou sezonu, jejich domácí stánek Scotiabank Arena prochází úpravami v hodnotě několika milionů dolarů. Konkrétně se má jednat o tzv. reimaginaci.

Alespoň tímto pojmem nazval úpravy areny Maple Leafs prezident a výkonný ředitel Maple Leaf Sports & Entertainment Michael Friisdahl.

„Musíme se stále zlepšovat a získávat nové zkušenosti," řekl Friisdahl.

„Vyhráli jsme šampionát. Za poslední tři roky jsme potom vyhráli šampionáty hned čtyři. Už jen tohle nás musí motivovat," pokračoval.

Friisdahl se chopil svých současných pozic u MLSE v průběhu prosince roku 2015. Přesnou částku úprav Scotiabank Areny v tuto chvíli odmítl komentovat, o multimiliony by ale přitom jít nemělo.

„Možná až budeme mít hotovo, zmíníme se o částce. Úpravy probíhají, aby se zlepšily služby fanouškům," doplnil Friisdahl.

Výše bylo zmíněno, že MLSE za poslední tři roky vyhráli čtyři šampionáty.

Posledního úspěchu dosáhli v červnu Toronto Raptors, když slavili triumf v NBA. Předtím se radovali třeba i Toronto Marlies, farmářský celek Javorových listů, kteří na jaře 2018 ovládli American Hockey League.

Zpět ale k úpravám Scotiabank Areny. 

Na zápasy Maple Leafs a Raptors bývá hala pravidelně zcela zaplněná. MLSE tedy staví z náměstí CIBC Square přes ulici Bay Street most pro chodce, který po skončení utkání umožní fanouškům rychlejší odchody domů.

Most se spojí s několika dalšími cestami a nově umožní rovněž denní přístup do speciálních jídelních prostorů.

Vylepšení se ale budou týkat také galerie či restaurací a VIP barů / salónků uvnitř areny. Na západní straně, v Jurassic Parku, kde mají příznivci možnost sledovat duely play-off, potom bude nová, o 40% větší obrazovka.

Zlepší se dále i přístup VIP hostů a hala navíc získá nové digitální značení Scotiabank. MLSE zkrátka chce, aby si budova udržela postavení mezi nejlepšími stánky v Severní Americe.

„Snažíme se komunikovat s fanoušky, jejich spokojenost je pro nás na prvním místě," podotkl Friisdahl.

Scotiabank Arena je jednou z deseti nejrušnějších hal na světě. V roce 2018 se zde konalo až 110 akcí, nepočítáme-li zápasy NHL a NBA.

Maple Leafs arena slouží od roku 1999, dlouhodobě přitom byla známa pod názvem Air Canada Centre.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.