bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Winter Classic ovládli hokejisté Bostonu, první hvězdou zápasu vyhlášen Pastrňák

1. ledna 2019, 22:20

Jan Šlapáček

Sváteční utkání pod otevřeným nebem v Notre Dame v Indianě se se vydařilo! Téměř 77 tisíc fanoušků sledovalo vyrovnanou bitvu, kterou v závěru přetáhl na svoji stranu Boston. Příští Winter Classic bude hostit Dallas.

Chicago Blackhawks - Boston Bruins

2:4 (1:1, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 9. Perlini (Kämpf, Sikura), 32. Kahun (Gustafsson, Toews) – 13. Pastrňák (Bergeron), 39. Bergeron (Pastrňák, Krug), 51. Kuraly (Wagner, Grzelcyk), 60. Marchand (Krejčí).

Winter Classic je minulostí. Po pohledném a vyrovnaném klání se z těsného vítězství radují hokejisté Bruins, kteří vyhráli na "nepřátelském" území 4:2, přičemž poslední gól padl do opuštěné klece Blackhawks.

První hvězdou utkání byl vyhlášen český útočník David Pastrňák, který si připsal po gólu a asistenci a byl během celého duelu hodně vidět. Neztratil se ani David Kämpf, jenž zaznamenal asistenci. Podobně si počínal i David Krejčí.

Na duel pod otevřeným nebem si našlo cestu 76 126 fanoušků, což je druhá největší návštěva v historii.

Během druhé přestávky pak bylo oznámeno, že se příští zápas Winter Classic odehraje v Dallasu. To však není všechno, protože ještě jeden zápas pod otevřeným nebem uvidí Regina, kde se utkají Jets s Flames.

Winter Classic 2020 bude hostit Dallas, Flames a Jets se utkají v Regině. Utkání hvězd pro St. Louis

C. Ward (CHI) – odchytal 58:54 minut, 32 zákroků, úspěšnost 91,4 %
T. Rask (BOS) – odchytal 59:42 minut, 36 zákroků, úspěšnost 94,7 %

Zdeno Chára (BOS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:12 
David Pastrňák (BOS) - 1+1, 6 střel, čas na ledě 19:44 
David Krejčí (BOS) - 0+1, 3 střely, čas na ledě 17:15 
David Kämpf (CHI) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:49

1. hvězda utkání: David Pastrňák (BOS)
2. hvězda utkání: Cam Ward (CHI)
3. hvězda utkání: Patrice Bergeron (BOS)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.