bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ďábel v práci, ďábel doma? Asistent trenéra Devils zatčen

2. února 2023, 10:04

Michal Krobot

Asistent hlavního trenéra v New Jersey Andrew Brunette byl ve středu zatčen. Z baru si to namířil domů svým golfovým vozíkem, jenže pod vlivem alkoholu. Kouč byl převezen do místního vězení a jeho kauce byla stanovena na 500 dolarů.

Brunett byl několik let na střídačce Floridy jako člen trenérského štábu. V červnu 2019 byl najat jako asistent a v říjnu 2021 převzal funkci hlavního trenéra.

Pod taktovkou Brunetta Florida získala Prezidentskou trofej a stala se nejlepším mužstvem základní části NHL.

Jenže v play-off přišel blesk z čistého nebe a bylo po sezoně. Tedy ne z čistého, ale spíše z nebe Tampy Bay. Lightning totiž vyřadili nejlepší tým už na začátku vyřazovací části a Brunette skončil.

Poté mu byla nabídnuta pozice v organizaci Panthers, ale devětačtyřicetiletý kouč zvolil střídačku Devils. S trenérem Ruffem si zřejmě sedl, protože jeho nový tým je aktuálně čtvrtý nejlepší v celé lize. Zatímco Florida je mimo play-off.

Před víkendem All-Star Game dostal volno a vyrazil si do baru…

Nyní čelí dvěma obviněním. Za řízení pod vlivem alkoholu a ignorování značky stop.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.