bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fanoušci Rangers po plivnutí Stamkose zuří: Nesportovní! Jak si to může dovolit?

11. června 2022, 10:14

Michal Krobot

Disciplinární komise má další hádanku, kterou musí co nejrychleji vyřešit. V posledním odehraném utkání semifinále play-off došlo k pěstnímu souboji mezi Lafrenièrem a Stamkosem. Po konci rvačky ale útočník Tampy neudržel emoce a podle dostupných záběrů plivl svému soupeři do tváře.

Zazněla poslední siréna páté bitvy série a za stavu 3:1 si Lightning urvali další a velmi cennou výhru, která je výrazně přiblížila branám finále.

Hra za bránou Šesťorkina ale pokračovala i po šedesáti minutách. Mladý forvard Jezdců totiž ještě měl co říct. Není se čemu divit. Prohrál pátý a velmi důležitý zápas a k tomu všemu na domácí půdě.

U obou mužů probíhala poměrně agresivní výměna názorů, u níž se drželi za límce dresů. Rvačku odstartovala Stamkosova pravačka, na kterou ovšem Lafrenière pohotově reagoval. Po několika úderech převzal hráč Tampy iniciativu a následně svého protivníka svalil na led.

Všechno už se zdálo v pořádku. Ovšem mezitím, co rozhodčí šarvátku ukončovali, kapitán Tampy plivnul na poraženého. Příznivci Rangers jsou opravdu naštvaní a dožadují se trestu.

Druhá strana však Stamkose brání. „Podle dostupných záběrů mu nic z úst nevyletělo!“ Názor si může udělat každý sám. Měl by přijít trest?

Celá situace je k vidění zde:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.