bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ondřej Kaše se na rok upsal Carolině

14. července 2022, 7:40

Daniel Fekets

Carolina hlásí první posilu z trhu volných hráčů! Její dres bude oblékat český útočník Ondřej Kaše, jenž se dohodl na roční smlouvě, při které si vydělá 1,5 milionu dolarů.

Šestadvacetiletý rodák z Kadaně načal svou kariéru v NHL v roce 2016, kdy hájil barvy Anaheimu. Po necelých čtyřech letech se přemístil do Bostonu. Bodově druhou nejúspěšnější sezonu prožil minulý rok v Torontu, kde zapsal 14 branek a 16 asistencí v sedmapadesáti zápasech. 

Hlavní však bylo, že se dal Kaše zdravotně dohromady, poněvadž v průběhu svého bostonského angažmá stačil odehrát jen devět utkání v základní části a dalších jedenáct v play-off. 

„Ondřej je skvělý hráč pro naší organizaci. Jedná se o gólového křídelníka, který nám může pomoct. Umí zahrát ve všech herních situacích, my očekáváme, že především bude přispívat ofenzívě,“ řekl na Kašeho adresu manažer Caroliny Don Waddell. 

Ačkoliv byl Kaše prvním úlovkem Canes z trhu volných hráčů, celek z Raleighu podstatně posiluje. Skrze výměny už stačil získat beka Brenta Burnse a neméně zkušeného Maxe Paciorettyho z Vegas. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.