bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Poslední zápas před přestávkou! Tampa bude válčit ve Vegas

21. prosince 2021, 19:40

Lukáš Mihal

Covid i nadále mává s programem NHL. Vedení soutěže nyní sáhlo k delší vánoční přestávce, která začne již zítra. I tak ale nastala v programu na dnešní noc ještě narychlo jedna změna, když se místo dvou zápasů bude hrát nakonec pouze jeden. Vegas přivítá Tampu.

Mimořádně atraktivní duel budeme moci sledovat ve městě hříchu. Golden Knights na svém ledě přivítají Lightning a oba týmy nyní mají skvělou fazónu. O něco lépe je na tom Vegas, které vyhrálo pět zápasů za sebou, ale Tampa příliš nezaostává, protože v posledních osmi duelech prohrála jenom jednou. Oba celky navíc patří ke špičce svých konferencí. Vegas je na druhém místě, Tampa o příčku níže. Také se můžeme těšit na souboj skvělých gólmanů, proti sobě se postaví Robin Lehner a Andrej Vasilevskij.

04:00 Vegas Golden Knights vs. Tampa Bay Lightning

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.