bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rangers vyzvou Hertlovo San Jose. Nasadí Arizona Vejmelku?

3. prosince 2021, 19:29

Matěj Hodoval

Začátek víkendu zpříjemní příznivcům nejlepší hokejové ligy světa pět duelů. Do akce jdou rozjetí Rangers, kteří na svém ledě přivítají San Jose. Nováčka ze Seattlu čeká poprvé v základní části domácí souboj s Edmontonem.

Předposlední z pěti venkovních utkání v řadě čeká v noci na Žraloky ze San Jose. Sharks se na tripu zatím daří, když porazili Chicago, New Jersey a naposledy i newyorské Islanders. Na závěr mají papírově asi nejsložitější překážku, a to Rangers.

„Víme, že to je důležitý trip, abychom posbírali co nejvíce bodů, protože tabulka je nabitá. Teď jsme se konečně dostali zpátky na pozice zaručující play-off, ale musíme se udržet, protože každý bod je důležitý,“ řekl k venkovní šňůře svého týmu útočník Tomáš Hertl.

V ještě lepší formě jsou ale Jezdci. Svěřenci trenéra Gallanta zvítězili ve čtyřech duelech po sobě, z uplynulých deseti zápasů pak prohráli jen dvakrát a zaslouženě se tak drží na druhém místě Metropolitní divize. Na vedoucí Washington jim schází tři body a oproti Capitals mají tři utkání k dobru.

V 03:30 jde do akce Arizona. Coyotes by měli mezi tři tyče poslat českého brankáře Karla Vejmelku, jenž ve svém posledním startu zaznamenal svou premiérovou nulu v National Hockey League, když šestačtyřiceti zákroky vymazal střelce Winnipegu.

Program uzavřou zápasy v Anaheimu a Seattlu. Ducks přivítají na svém ledě Plameny z Calgary, poprvé v rámci základní části se pak v Climate Pledge Areně postaví domácím Kraken parta kolem Connora McDavida.

Kompletní program

01:00 New York Rangers – San Jose Sharks

02:00 Winnipeg Jets – New Jersey Devils

03:30 Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights

04:00 Anaheim Ducks – Calgary Flames

04:00 Seattle Kraken – Edmonton Oilers

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.