bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Roboticky přesná lapačka? Spíše zákrok ze zoufalství, smál se po zásahu večera Knight

16. října 2022, 17:40

Michal Krobot

Sobotní večer nabídl mnoho zajímavých bitev a bezpochyby stovky brankářských zákroků. Jeden ale vybočuje z řady. V utkání Buffala s Floridou si jednadvacetiletý Spencer Knight doslova pochutnal na známém střelci Jeffu Skinnerovi. Na první dobrou to tak alespoň vypadalo. Po utkání se ale gólman svěřil, že takové výstavní zákroky jsou zkrátka spíše o štěstí.

Po úvodní třetině dva inkasované góly a vlastně žádný podivuhodný výkon.

Jednadvacetiletý Spencer Knight však se svým umem čekal na začátek druhé části, kde svým neskutečným zákrokem překvapil nejen nechápajícího střelce, ale možná i sám sebe.

Sled několika parádních přihrávek a puk na holi muže stojícího přímo uprostřed slotu. Centr první lajny Thompson svou pozici ještě vyšperkoval bekhendovým pasem a před poloprázdnou klecí Panthers našel zcela volného Skinnera.

Kotouč na čepeli a rychlá rána.

Jenže branková síť se nerozvlnila a nechápající Skinner mohl pouze zvedat hlavu ke stropu. Maskovaný muž v bílém dresu předvedl fantastický přesun a sebral puk mířící do brány lapačkou. „Věřte mi, v tuhle chvíli šlo spíše o zákrok ze zoufalství,“ usmíval se hrdina druhé třetiny. „Snažím se o tom nepřemýšlet, prostě to byl jen další zásah,“ skromně mladík odpovídal zajímajícím se novinářům.

Oficiální twitterový účet NHL nechává nad popiskem videa otázku, zda se bude jednat o kandidáta na zákrok roku. Sezona je však na svém úplném začátku a podobných situací ještě nastane více.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.