bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Strach o kapitána. Bude se muset Boston obejít bez Marchanda?

11. května 20:00

Daniel Fekets

Třetí utkání série druhého kola s Floridou hokejistům Bostonu vůbec nevyšlo. Nejen že Panterům podlehli vysoko 2:6, navíc přišli i o svého kapitána Brada Marchanda, který z utkání odstoupil kvůli zranění v horní části těla.

Šestatřicetiletý útočník inkasoval tvrdý hit rameno na rameno od floridského útočníka Sama Bennetta už v první třetině. Posléze do duelu ještě v průběhu první i druhé periody zasáhl, jenže v té třetí se už na ledě neobjevil. 

Když Medvědi po dvou třetinách prohrávali o tři góly, mohlo se zdát, že se trenér z preventivních důvodů rozhodl Marchanda šetřit. Teď to ale vypadá, že kanadský forvard bude chybět i v dalším zápase, ačkoliv by se o vážnější problém jednat nemělo.

„Během zápasu jsem se díval jinam, ale když jsem to pak viděl, myslím si o tom své. Bennett je dobrý hráč, ale existují jasné důkazy o tom, co se stalo,“ čertil se bostonský kouč Jim Montgomery.

Boston potřebuje zabrat, neboť dvakrát za sebou obdržel šest branek a v sérii s Panthers rázem prohrává 1:2 na zápasy. Další utkání odehrají Medvědi v noci na pondělí, kdy budou chtít sérii srovnat. Otázkou zůstává, jestli to bude s Marchandem, který s třemi góly a sedmi asistencemi vede týmovou produktivitu v play-off.

Fanoušci Bruins se ale dočkali i pozitivní zprávy. Do hry se pravděpodobně vrátí útočník Danton Heinen, jenž vynechal posledních pět utkání. „Trénoval celou sobotu a vypadal dobře,“ prohodil Montgomery na Heinenovu adresu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.