bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vrána mění tým! Byl vyměněn do St. Louis

3. března 2023, 15:34

David Zlomek

Turbulentní sezona Jakuba Vrány pokračuje. Poté, co po delší době na chvíli okusil NHL, se vrátil mimo sestavu. A nakonec se potvrdily i spekulace zámořských novinářů o tom, že se ho chce Detroit zbavit.

Doladit obchod se povedlo až v poslední den přestupního termínu. Steve Yzerman, generální manažer Red Wings, českého útočníka udal do St. Louis. 

Dle protihodnoty lze soudit, že na (dle mnohých fanoušků) ostrých vyhlášeních novinářů, kteří psali o tom, že se Detroit chce Vrány zbavit, bylo něco pravdy.

Detroit totiž byl nucen ponechat si půlku z Vránova 5,2 milionového kontraktu. Na oplátku dostal spíše symbolické odstupné, které bylo v podobě výběru v sedmém kole draftu a útočníka Dylana McLaughlina, jenž je čistě posilou pro farmářský tým.

Vrána má smlouvu ještě na tuto a příští sezonu, má tak pouze jeden kompletní ročník k tomu, aby ukázal, že do NHL stále patří.

Zároveň se tím potvrdilo, že v St. Louis dělají velmi zajímavé kroky. V posledních dnech přidali Blues do kádru kromě Vrány ještě Kapanena a Blaise, tedy borce, jejichž kariéra se nevyvíjí dle představ a v St. Louis by mohli pookřát.

Podrobnosti připravujeme...

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.