bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zase o krok blíže. Eichel je necelý měsíc po operaci zpátky na ledě

3. prosince 2021, 14:35

Matěj Hodoval

Tohle asi čekal jen málokdo. Nová akvizice Rytířů z města hazardu je po náročném lékařském zákroku zpátky na ledě. Oproti původním plánům jde rekonvalescence lépe, než se očekávalo, a tak si Eichel poprvé mohl zabruslit v dresu Golden Knights.

Zatím tedy jen v tom tréninkovém, nicméně i to je úspěch.

Před podstoupením zákroku si sám Eichel dával šest týdnů na to, aby se mohl vrátit na led. Nicméně neuběhl ani měsíc a pětadvacetiletý Američan opět bruslí. Novináři jej zachytili na ledě v Severní Carolině.

Dlouho očekávaná operace náhrady umělého disku proběhla 12. listopadu. Podle zpráv z tábora Vegas proběhl celý zákrok bez komplikací.

„Jack Eichel podstoupil operaci náhrady umělého disku a lékaři jej popsali jako úspěšný a bez komplikací. Očekává se, že se plně zotaví. Další podrobnosti a informace o návratu přineseme, až to bude vhodné,“ oznámili Golden Knights v listopadu.

Z dostupných informací je známo, že operaci prováděl doktor Chad Prusmack na své klinice v Denveru a trvala přibližně hodinu a patnáct minut.

Nyní Eichela čeká rehabilitace pod doktorem Markem Lindsayem. Výše přiložené video, v němž americký forvard poprvé bruslí s kompletní výzbrojí, napovídá tomu, že by mohl být zpátky možná ještě o něco dříve, než bylo původně v plánu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.