bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Blues to mají s Avalanche nerozhodně. Půjde Colorado podruhé do vedení?

21. května 2022, 18:01

Tomáš Němčík

Úvodní duely na ledě Avalanche mají dva nejlepší celky v rámci Centrální divize za sebou. Spokojenější zatím mohou být svěřenci Craiga Berubeho, kterým se z horké půdy soupeře podařilo vytěžit jedno vítězství. Třetí díl této série započne dnes dvě hodiny po půlnoci.

V prvním duelu na vlastním ledě naprosto dominoval domácí celek, který měl v zápase více než dvojnásobný počet střel oproti soupeři. Bluesmany však držel skvěle chytající Jordan Binnington a také dobře postavené brankové konstrukce, které hokejisté Colorada hned několikrát nastřelili. Zápas nakonec dospěl do prodloužení, které trvalo něco málo přes osm minut. Třináctou střelou Avalanche v tomto segmentu utkání skóroval sváteční střelec Josh Manson, který tak svému týmu přisoudil první bod v sérii.

Druhý zápas byl však jinou pohádkou. Colorado si nevytvořilo tolik brankových příležitostí jako v prvním duelu, a naopak do hry se více opřeli hosté, kteří šli po čtyřiceti minutách do šatny s dvougólovým vedením. Ve 42. minutě snižoval kapitán Gabriel Landeskog, avšak hosté se následně prosadili ještě dvakrát, a tak druhý zápas překlopili zaslouženě na svou stranu.

„Nastoupili jsme do druhého zápasu tvrdě, cítili jsme se jednoznačně lépe než v prvním duelu. Skvěle jsme na výhru soupeře odpověděli,“ těšilo po druhém zápase brankáře Blues Jordana Binningtona.

Po druhém duelu nechala svým myšlenkám průchod také hvězda Colorada Nathan MacKinnon. „Bohužel, je to 1-1. Teď jedeme ven a doufáme, že urveme alespoň jeden zápas, ideálně oba. Musíme na ten druhý zápas zapomenout a jít dál. Zkrátka musíme hrát tak, jak nejlépe umíme.“

Kompletní program:

02:00 St. Louis Blues – Colorado Avalanche (stav série 1-1)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.