bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bučení na tréninku i při zápase. Gaudreau se vrátil do Calgary

24. ledna 2023, 10:11

David Zlomek

Tenhle zápas musel mít Johnny Gaudreau zakroužkovaný v kalendáři od momentu, co liga vydala rozpis. V noci na úterý se poprvé po odchodu z Flames vrátil do Calgary. Reakce? Očekávaná, fanoušci ho přivítali ohlušujícím bučením.

Všechno to ale začalo už na ranním rozbruslení. Na tom sice pochopitelně diváci přítomni nebyli, ale samotní hráči Blue Jackets byli více než nápadití. Jen, co se Gaudreau dotknul puku, začali jeho spoluhráči bučet. Americký šikula se jenom zasmál.

„Fanoušci jsou tu pořádně vášniví, proto jsem tady rád hrál,“ řekl po rozbruslení. A následně se stal prorokem: „Večer nečekám nic jiného.“

Stačilo pár vteřin utkání a vyprodaný Scotiabank Saddledome si někdejšího miláčka pořádně vychutnal. Bučení bylo opravdu ohlušující a šlo vidět, že si na Gaudreaua fanoušci pěkně počíhali.

 

Osud měl ale karty namíchané ještě zajímavěji. Po pěti minutách rozhodčí odpískal faul a následně ukázal na střed kluziště. Nájezd! Hádáte správně, faulovaný byl právě Gaudreau.

Ten ale tíhu okamžiku neunesl a netrefil ani branku. „Divný zápas. Nájezd jsem vůbec nečekal, nedal jsem to. Ve třetí třetině jsem tečoval puk jenom do tyčky, mohli jsme vést. Ale takovým věcem se jde jen zasmát.“

 

Úplně smutnit ale nemusel. Připsal si dvě přihrávky a jeho tým získal alespoň bod. A dokonce i fanoušci se smilovali. Na kostce nad ledem totiž během pauzy běželo vzpomínkové video na Gaudreauovy časy v Calgary. Po něm se dočkal i zaslouženého potlesku.

„Příště to asi bude o něco lehčí, ale je mi jasné, že budou zase bučet,“ usmál se. „Před zápasem jsem sice byl rád, že jsem zpátky, ale taky jsem byl pořádně nervózní. Byla v tom spousta emocí.“

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.