bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Česká bomba! Krejčí míří do Bostonu

8. srpna 2022, 17:15

David Zlomek

To, o čem se po světovém šampionátu opatrně šuškalo, se stává skutečností. David Krejčí se z české ligy vrací do NHL, do barev milovaného Bostonu. Bruins tak během chvíle udělali radost všem fanouškům, v klubu totiž pokračuje i Patrice Bergeron.

David Krejčí a Boston Bruins. Pouto, které nešlo rozpojit. Stalo se to až loni, kdy se českému centrovi zastesklo po domově a zamířil i s rodinou do Olomouce.

Domácí ligu převyšoval, jeho hokejové IQ dávalo celé soutěži grády. V sezoně neodmítl pozvánku na olympiádu ani mistrovství světa, ze kterého si odvezl bronz. 

Už během šampionátu, na kterém opět předvedl svoje výjimečné myšlení i parádní ruce, se šuškalo o tom, že je škoda, aby to v NHL zabalil. Ani on sám nebyl stoprocentně rozhodnutý, variant mu v hlavě hrálo více.

Nakonec vyhrála ta zámořská. Klub nejprve na své sociální sítě umístil všeříkající obrázek, za pár desítek minut byl přestup potvrzen i na webových stránkách.

Krejčí podepsal stejně jako Bergeron roční kontrakt. Základní plat činí jeden milion dolarů, na další dva miliony si může přijít po splnění výkonnostních bonusů. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.