bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Euforie v Chicagu! Z prvního místa budou vybírat Blackhawks

9. května 2023, 2:55

Jan Šlapáček

Velice sledovaná draftová loterie rozhodla o tom, který tým z největší pravděpodobností získá do svého týmu Connora Bedarda. Štěstí se letos pořádně usmálo na Chicago, které se ze třetího místa posunulo na první.

Letošní draftová loterie proběhla bez výraznějšího překvapení a v pořadí proběhl pouze jeden posun vpřed. Radují se z něj zástupci a fanoušci Chicaga, jejichž tým se přesunul ze třetí pozice na první. Blackhawks tomuto momentu podřídili celou sezónu a po obrovském výprodeji v létě i během ročníku se dalo s podobným scénářem počítat.

Chicago dostává po konci éry Patricka Kanea a Jonathana Toewse rychlou šanci začít budovat nový vítězný tým, jehož hlavní tváří bude Connor Bedard, který je jednoznačným favoritem draftu 2023 a bylo by obrovským překvapením, kdyby se Blackhawks rozhodli pro někoho jiného.

Smutek bude po dnešním losování panovat naopak v Anaheimu i Columbusu. Oba celky se o jedno místo propadly a nebudou mít k dispozici největší hvězdu letošního draftu. Ducks budou volit druzí a Blue Jackets třetí.

Podle predikcí se dá odhadnout, že si Anaheim ze druhého místa vybere Adama Fantilliho a Columbus z místa třetího Lea Carlssona. Draft se koná 28. a 29. června 2023.

Celé pořadí:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.