bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kempný trénuje s Motorem. Noha zatím drží, užívám si to, hlásí

12. srpna 2021, 16:19

Adam Bagar

Na trénincích hokejistů extraligových Českých Budějovic se tento týden objevilo další zajímavé jméno – obránce Washingtonu Michal Kempný.

Co jej na jih Čech přivedlo? „Mám tady kondičního trenéra. Je super, že mi v klubu vyšli vstříc a můžu chodit s kluky na led. Potřeboval jsem přípravu v tělocvičně zkombinovat s ledem a jsem rád, že to takhle vyšlo,“ líčí v rozhovoru pro klubový web Motoru.

Jelikož neměl kontakt na kouče Jaroslava Modrého, vše prvotně řešil přes novou útočnou posilu Milana Gulaše. „Zařídil to. Jsem tu od pondělí, teď ale odjíždím. Příští týden budu v Praze, tak možná, že ten další bych znovu dorazil,“ říká Michal Kempný.

Ten v uplynulém ročníku sehrál jen dva zápasy v AHL, dlouhou stopku mu vystavilo zranění Achillovy šlachy. „Musím zaklepat na vše, co mám – noha zatím drží a všechno je, jak má být. Užívám si, že můžu být na ledě, pracovat a chystat se na další sezonu.“

Ta bude pro zkušeného zadáka už v pořadí šestou zámořskou. Stráví ji znovu v organizaci Capitals, se kterými v roce 2018 po zisku Stanley Cupu podepsal čtyřletou smlouvu. Za Washington zapsal i s play off 180 startů a 52 bodů za 13 gólů a 39 asistencí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.