bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL čekají další tři zápasy, v každém bude k vidění debutující tým

15. října 2021, 19:38

Tomáš Němčík

Fanoušci kanadsko-americké NHL opět zažívají krásné časy. Nejprestižnější hokejová liga se zaplněnými stadiony je zpět. V noci z pátku na sobotu budou ožívat tři stadiony, když na každém bude k vidění tým, který odehraje svůj první zápas v nové sezóně.

Jako první na led v jednu hodinu ranní vyjedou hokejisté čtyř celků. New Jersey Devils na domácím ledě přivítá Chicago Blackhawks a hrát se také bude v Pensylvánii, kde domácí Philadelphia Flyers změří síly s Vancouverem Canucks. Oba domácí celky zažijí svou premiéru v nové sezóně, a tak budou mít před svými fanoušky extra motivaci se ukázat v co nejlepším světle.

Nepříjemnosti na startu nové sezóny musí hned řešit kouč Lindy Ruff, který hned v úvodním zápase sezóny nemůže počítat s Mackenziem Blackwoodem a Milesem Woodem. Podle jeho slov je start velice nepravděpodobný u Damona Seversona a Ty Smithe, takže Ďáblům budou zřejmě chybět čtyři hráči základní sestavy.

U Blackhawks je největší otázkou, v jaké formě se v letošní sezóně představí kapitán Jonathan Toews, jenž celý minulý ročník vynechal. V prvním zápase, ve kterém Chicago podlehlo Coloradu, si kanadský bod nepřipsal, když na ledě pobyl něco málo přes sedmnáct minut.

Philadelphia byla v létě na hráčském trhu velice aktivní, především obrana doznala velkých změn. Příprava však Letcům nevyšla ideálně, když z šesti zápasů zvítězili jen ve dvou. Slabá byla hlavně koncovka, protože ani v jednom zápase nedali svěřenci Alaina Vigneaulta více než tři branky.

Kosatky čeká v nové sezóně druhý duel, když z toho prvního brali bod za porážku po samostatných nájezdech na ledě Olejářů.

Ve čtyři hodiny ranní se fanouškům hokeje představí také Anaheim, který úvodní domácí duel sezóny proti Winnipegu zvládl. Ducks zvítězili pohodlně 4-1. V Minnesotě je upřen zrak především na Kirilla Kaprizova, konkrétně zda se mu povede navázat na úspěšnou první sezónu za oceánem.

01:00 New Jersey Devils – Chicago Blackhawks

01:00 Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks

04:00 Anaheim Ducks – Minnesota Wild

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.