bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL pokračuje dvěma zápasy. Boston míří do Philadelphie a Vegas hostí St. Louis

20. října 2021, 20:03

Daniel Fekets

Po vydatné porci včerejších jedenácti utkání se program NHL v noci ze středy na čtvrtek znatelně uskromní. K vidění budou jen dva zápasy. Hodinu a půl po půlnoci se začne hrát ve Philadelphii, která se těší na první letošní vzájemný střet s Bostonem. Rytíři z Vegas změří síly se St. Louis, které načalo sezonu ve velkém stylu.

První utkání v ročníku 2021/2022 sehrála Philadelphia s Vancouverem. Dlouho to vypadalo, že proti Kosatkám vyjde bodově naprázdno, jenže v 58. a 59. minutě smazali dvoubrankovou ztrátu celku z Pensylvánie Travis Konecny a Claude Giroux. V nájezdové loterii byl úspěšnější Vancouver. O tři dny později si Flyers spravili chuť, nováčkovi ze Seattlu nadělili debakl 6:1. 

Boston je jediným týmem, který zatím odehrál pouze jedno střetnutí. Medvědi se na úvod představili v domácí TD Garden, kde si poradili s Dallasem 3:1 i díky dvěma gólům Brada Marchanda, kterému jednou asistoval David Pastrňák. 

Bostonská marodka momentálně čítá jen jedno jméno, kterým je Curtis Lazar. Letci by měli postrádat Rasmuse Ristolainena i dlouhodobě zraněného Kevina Hayese. 

Svůj třízápasový venkovní trip zakončí St. Louis v Las Vegas. Ve městě hazardu by rádo navázalo na předchozí dvě vítězství, o která se postaralo na kluzištích Colorada a Arizony. Dohromady nasázelo velmi slušných 12 branek. 

Hned na polovině z nich měl prsty v perfektní formě hrající Jordan Kyrou, jenž si proti Coyotes zapsal 4 body. Pozitivní zprávou pro kouče Craiga Berubeho je, že kromě Jamese Neala si připsali minimálně jeden kanadský bod už všichni ostatní hráči, kteří do zápasů zasáhli.

Bluesmanům se do cesty postaví silní Golden Knights. Ti rozhodně mají co napravovat, neboť v minulém utkání prohráli v Los Angeles vysoko 2:6. Nedokázali tak navázat na domácí vítězství z prvního duelu proti Seattlu. Velkou komplikací pro Vegas je, že kromě Mattiase Janmarka a Alexe Tucha na marodce přibyli Max Pacioretty s Markem Stonem. Jak si Pietrangelo a spol. s absencemi poradí?

01:30 Philadelphia Flyers – Boston Bruins

04:00 Vegas Golden Knights – St. Louis Blues

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.