bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Noční program má v plánu pouze jeden duel. Slibuje však pekelnou podívanou

25. května 2022, 19:00

Michal Krobot

Zápasové tempo není v současné době pro oko diváka nikterak nabité, každý souboj má ovšem speciální kouzlo. Dnes v noci je se sice odehraje jeden jediný zápas, ale o to větší bude mít náboj. K 5. utkání čtvrtfinálové série se za stavu 3:1 postaví Colorado proti St. Louis.

Lavina, která v osmifinále zavalila Predátory, nezastavuje.

Po čtyřech odehraných duelech mají Avs tři mečboly. Zpočátku 2. kola to vypadalo na vyrovnanou bitvu. Bluesmani při prvních střetech ukázali sílu. Nejprve padli v nastaveném čase a poté dokázali poměrně jasně zvítězit.

Jenže, po přesunutí série do Enterprise Center v St. Louis, Colorado převzalo otěže. Ve dvou venkovních utkáních mužstvo Jareda Bednara zvítězilo shodně o tři branky a potvrdilo dominanci z předchozího kola a základní části.

Největší síla Avalanche je v rovnovážném stavu. „Nejvíc se mi líbí, jak hrajeme při hře pět na pět,“ prohlásil hlavní kouč Colorada s odkazem na fakt, že jeho svěřenci nepotřebují přesilové hry. V dosavadním průběhu 2. kola proměnili pouze dvě početní výhody, i přesto však dokážou nasázet pět a více branek.

Celek na druhé straně kluziště by se proto měl jistě pozastavit nad předvedenou hru a něco změnit. „Vysvětlení je naprosto jednoduché,“ nechal se slyšet rozladěný trenér Blues. „V drtivé většině zápasů nás prostě přebruslí. Nevím proč, nedokážu si na to momentálně odpovědět,“ pokračoval po poslední prohře. „Dostali se ke každému volnému puku dříve a byli lepší v osobních soubojích.“

Nechme se překvapit, zda dokáže Colorado zlomit naděje St. Louis, nebo mužstvo Craiga Berubea najde recept na rychlou hru svého soka.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.