bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pátek nabízí sedm zápasů! Mezi nimi třeba derby v New Yorku

9. dubna 2021, 19:33

David Zlomek

Páteční noc bude v NHL bohatá a nabídne spoustu zajímavých zápasů. Na Long Islandu proběhne souboj o New York, Vegas přivítají nebezpečnou Arizonu a Colorado se bude chtít oklepat z debaklu proti Minnesotě. Pojďme se na všechny zápasy podívat o něco blíže.

01:00 Buffalo Sabres – Washington Capitals

Buffalo si v posledních dvou utkáních vyměnilo výhry s New Jersey, v pátek na led Sabres ale přijede mnohem těžší kalibr. Capitals prohráli tři z posledních pěti zápasů, což v hlavním městě USA rozhodně není standardem. Buffalo by pro Ovečkinovu partu mohlo být ideálním odrazovým můstkem k dominantním výsledkům. Washingtonu do karet může hrát taky to, že na půdě Buffala vyhrál třikrát v řadě.

01:00 New York Islanders – New York Rangers

Jeden z taháků večera. Islanders zvládli první zápas s novými posilami, když po nájezdech přetlačili Philadelphii. Udrželi se tak na čele divize a prodloužili svou skvostnou domácí bilanci – ze dvaceti utkání vyhráli sedmnáct! Rangers řeší jiné trable. Play off jim kvůli nevyrovnaným výkonům uniká. Důkazem budiž poslední dvojzápas s Penguins. Jednou jim Jezdci nasázeli osm branek, podruhé působili mátožným dojmem a dostali pětku. Vedení Blueshirts se teď asi spíše soustředí na to, koho při uzávěrce přestupů prodá.

01:00 New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

Penguins se po dvou zápasech, ve kterých v součtu dostali patnáct branek, oklepali a Rangers smázli 5:2. Trochu tak uklidnili situaci a stále sedí na třetím místě tabulky. Domácí po čtyřech utkáních konečně vyhráli, na ledě Buffala přispěl k triumfu dvěma brankami Pavel Zacha. Favority jsou sice hosté, jejich bilance ve venkovních zápasech je ale druhá nejhorší v divizi. Trochu to vyvažuje fakt, že Devils doma letos vyhráli jenom čtyřikrát.

02:00 St. Louis Blues – Minnesota Wild

St. Louis po sedmi prohrách v řadě konečně zvítězilo a připsalo si cenné dva body na úkor Vegas. Blues tím oživili šance do play off, na Arizonu ztrácí tři body a mají zápas k dobru. Forma v posledních týdnech je však opravdu tragická a Berubeho tým musí zabrat. Minnesota si stále stráží třetí místo za dvěma suverénními celky, naposledy Coloradu oplatila prohru osmi góly. 

04:00 Vegas Golden Knigths – Arizona Coyotes

Vegas nezažívá nejlepší období, čtyři prohry z posledních pěti zápasů je pro tým z Nevady nezvykem. Colorado navíc Rytíře sesadilo z čela divize. Zlepšení reputace by mohlo přijít dnes v noci, jelikož domácí stadion je pro Vegas klíčem k úspěchu, a to i přes tři porážky za sebou. Coyotes mobilizují síly před bojem o play off, který bude v této divizi velice zajímavý. Postupovou kartu zatím drží právě oni.

04:00 Anaheim Ducks – Colorado Avalanche

Jasnějšího favorita asi v noci nenajdeme. Colorado v poslední době působí strojovým dojmem, i když to poslední zápasy v Minnesotě trochu kazí. Laviny dostaly ve dvou zápasech dvanáct gólů a se štěstím uhájily alespoň jednu výhru. Anaheim si po třech prohrách trochu spravil chuť, když na ledě San Jose dominoval a vyhrál 5:1. 

04:30 San Jose Sharks – Los Angeles Kings

Asi málokdo čekal, že se San Jose ještě rozhoupe k boji o vyřazovací část, nicméně tato možnost je díky posledním výhrám stále reálná. Trhlinou je určitě poslední domácí zápas, ve kterém Žraloci vybuchli proti Kačerům. Hosté z LA předvedli v posledním utkání parádní obrat proti Arizoně, čímž ještě víc zamotali celou situaci. Ani oni totiž ještě nejsou ze hry venku. Pět ze šesti vzájemných zápasů letos vyhráli Sharks. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.