bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pavol Regenda podepsal jednoletou smlouvu s Ducks

6. července 13:00

Radim Sochor

Spekulovalo se o tom, by se slovenský reprezentant mohl přestěhovat zpět do Evropy. Nakonec ale Anaheim předložil nabídku jednoleté smlouvy, díky které si čtyřiadvacetiletý borec přijde na 775 tisíc dolarů.

Pavol Regenda byl chráněným volným hráčem. Zájem byl projeven především z Pardubic, které usilují o další posily, které by přinesly vysněný titul. 

„V novinách si čtu, že mám hrát za Pardubice. Ani nevím, o co se jedná. Volal jsem nedávno s agentem, který mi řekl, že nějaká komunikace proběhla. Ale já osobně jsem s nikým nehovořil, není tam nic slíbené,“ pronesl v suSPEAK podcastu.

Pro Regendu půjde o třetí sezónu v dresu Kačerů. V roce 2022/23 odehrál 14 zápasů, v nichž si připsal tři kanadské body. Zbytek sezóny strávil na farmě. V sezóně letošní odehrál pět zápasů v NHL, ale ani jednou si nepřipsal bod. Na farmě se mu dařilo celkem solidně, ze čtyřiapadesáti duelů si odnesl solidních 34 bodů.

Jediný gól v NHL zaznamenal Regenda proti Minnesotě před více než dvěma roky. 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.