bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pittsburgh hlásí návrat, Malkin se po deseti vynechaných zápasech vrací

29. října 2019, 20:46

Radim Sochor

Forvard Penguins Jevgenij Malkin se po deseti vynechaných zápasech vrací do sestavy. A nutno dodat, že je možná na čase, neboť jeho tým prohrál 3 z posledních 4 zápasů.

Třiatřicetiletý útočník naposledy hrál 6.10. proti Blue Jackets, kdy Tučňáci vyhráli hladce 7:2. Ve druhé třetině se nešťastně srazil se spoluhráčem a upadl, načež přišel náraz od Taylora Chorneyho. Ihned putoval do kabiny a už se nevrátil. Od této doby jeho jméno visí na listině zraněných hráčů (dolní část těla).

Ruský trojnásobný vítěz Stanley Cupu v pondělí trénoval s pátou lajnou a byl také viděn ve druhé přesilovkové formaci. Celý trénink na sobě měl růžový dres, který značí, že se mu nesmí hrát do těla. 

„Cítím se dobře, snažím se dostat do co nejlepšího stavu. Sledoval jsem, jak Pittsburgh hrál minulé zápasy. Bylo to skvělé. Chtěl bych se co nejdříve vrátit. Minulý týden jsem byl na bruslích každý den. Uvidíme, jak to půjde v příštích dnech,“ uvedl Malkin.

Dnes v noci hraje Pittsburgh s Philadeplhií. Tento zápas by ještě měl vítěz dvou světových šampionátů vynechat. Dle veškerých informací je jeho návrat naplánovaný na 2.11., kdy budou Pens hostit Oilers.

„Strašně moc mi chybí led. Nehrál jsem celé léto, teď jsem chyběl tři týdny. Po mentální stránce je to pro hokejistu dost náročné. Snažím se zůstat pozitivní, tvrdě dřít a soustředit se na svůj návrat,“ dodal borec, jehož jméno bude možná jednou viset pod stropem PPG Paints Areny.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.