bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pittsburgh proti Lavinám, rozjetý Nashville vyzve trápící se Vegas!

7. února 2023, 17:30

Viktor Pavlovec

Další várka šesti duelů klepe na dveře. Na vlně hrající Laviny narazí na rozkolísaný Pittsburgh, blamáž bude chtít odčinit Tampa Bay proti Žralokům a v honbě za divokou kartou hodlají nadále pokračovat Predátoři. NHL je znovu nabita třaskavými duely a vše vypukne už v 1:00!

V 1:00 padne úvodní buly na ledě Tučňáků, kam zavítají Laviny. Ty v posledních duelech pronásledují Minnesotu, která drží divokou kartu, ale v posledním měření sil trestuhodně zaváhala s Arizonou. Colorado tedy dostalo příležitost. Čelit bude Crosbyho partě, kterou trápí rozkolísaná forma. Pittsburgh také potřebuje sbírat body, aby unikl Ostrovanům, kteří dělají vše pro návrat do postupových míst Metropolitní divize.

Ve stejný čas nás čeká i souboj mezi Lightning a Sharks. Tampa Bay ostudně prohrála v derby s největším rivalem a potřebuje se rychle vrátit do zajetých kolejí. Zápas se Žraloky je ideální příležitostí. San Jose má jako už tradičně v této době téměř po sezoně. Tým neustále tápe a s pravidelnou přesností zapisuje porážku za porážkou.

O půl hodiny později startuje další dvojice klání. V tom prvním vyzve Edmonton Red Wings. Oilers září a bodovali v posledních osmi utkáních za sebou. To je opravdu obdivuhodná bilance. Pacifická divize se navíc začíná čím dál více vyrovnávat a vypadá to, že se zadělává na pořádné drama. Detroitu se naopak příliš nedaří a mužstvo potupně klesá níže a níže.

Pak přijdou na řadu Ostrované, kteří na domácí půdě přivítají Seattle. Bo Horvat by se měl poprvé představit v novém domově před natěšenými fanoušky. New York udolal v předchozím duelu Letce a nyní si brousí zuby na další skalp. Krakeni ale nedají svou kůži lacino, jelikož se na ně v divizi začínají dotahovat ostatní konkurenti. Chybět však bude Matthew Beniers, který je stále zraněný.

Pokračovat budeme ve 2:00, kdy Predátoři změří síly s Rytíři. Nashville musí pokračovat ve výkonech z posledních duelů, aby se udržel v boji o vyřazovací část. Vegas se naopak musí dostat z mizérie, jelikož je pozice města hříchu v tabulce divize velmi ohrožena. Tým totiž z posledních deseti duelů odcházel osmkrát jako poražený celek.

Posledním duelem se startovním časem 2:30 je bitva odpadlíků. Chicago jakožto poslední celek Centrální divize bude vzdorovat poslednímu celku Pacifické divize. Kačeři v posledním představení pořádně zatopili Dallasu, který si výhru připsal až v nájezdech. Naopak Blackhawks dostali sedmigólový příděl od Edmontonu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.