bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Poslední hrací den před přestávkou! Washingtonu bude chybět Ovečkin

2. února 2022, 20:22

Lukáš Mihal

Dnes v noci se budou hrát poslední zápasy před přestávkou, během které se bude konat NHL All-Star. Nejzajímavější duel bude k vidění ve Washingtonu, kam přijíždí Edmonton. Domácím bude chybět Alexandr Ovečkin, který měl pozitivní test. Do akce jde také Arizona, která proti Calgary zkusí navázat na šokující výhru nad Coloradem a Minnesota bude proti Chicagu usilovat o šestou výhru v řadě.

Hokejoví fanoušci, kteří jsou zároveň noční živočichové, si od brzkých ranních hodin opět přijdou na své. Těšit se mohou zejména na střetnutí mezi Washingtonem a Edmontonem, které tradičně nabízí velmi vyrovnané bitvy. Lepší fazónou aktuálně disponují Olejáři, kteří sice v posledním utkání s Ottawou přišli o sérii výher, ale o to větší motivaci mají k dnešnímu vítězství. Souboj dvou výborných střelců nakonec neuvidíme.

Filip Zadina v dresu Detroitu nedávno konečně protrhl střelecké trápení a v posledním zápase zaznamenal aspoň asistenci. Jeho forma tak jde pomalu nahoru, což bude chtít potvrdit i proti Los Angeles. S tímto soupeřem ale Red Wings nemají dobrou bilanci, protože prohráli v posledních třech vzájemných soubojích. I v tabulce jsou na tom Kings o něco lépe, takže i když hrají na ledě soupeře, stejně by měli navázat na výhru nad Pittsburghem.

Po jednozápasové pauze se mezi tyče Arizony vrací Karel Vejmelka, senzační vítězství proti Coloradu patří jeho kolegovi Scottu Wedgewoodovi. Své umění už ale plnohodnotně ukázal, protože v letošní sezoně ukradl spoustu duelů. Navíc by mohlo dojít na bitvu českých brankářů, jelikož Daniel Vladař se možná představí v bráně Calgary. O favoritovi je ale opět jasno, tak uvidíme, jestli Coyotes podruhé za sebou překvapí.

Minnesota se po nevydařeném prosinci vrátila do formy a válcuje jednoho soupeře za druhým. V posledních deseti zápasech si připsala osm výher a nyní zvítězila pětkrát v řadě. Chicagu se naopak nedaří, navíc musí řešit velký počet absencí, dokonce chybí i kapitán Jonathan Toews, kvůli čemuž spíše prohrává. I tady tak najdeme jasného favorita, NHL však pořád ukazuje, že dokáže nabídnout spoustu velkých překvapení.

Kompletní program

01:00 New York Islanders – Seattle Kraken

01:00 Washington Capitals – Edmonton Oilers

01:30 Detroit Red Wings – Los Angeles Kings

03:30 Arizona Coyotes – Calgary Flames

03:30 Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.