bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Suter chce vítězit. V nadcházející sezóně od sebe čeká hodně

8. září 2015, 18:00

Jan Šlapáček

Americký obránce vstupuje do čtvrtého roku svého dlouhodobého kontraktu s Minnesotou, který podepsal v roce v roce 2012. A po třech letech s Wild od sebe požaduje stále víc.

A důvodem jsou zcela jistě peníze. V nadcházející sezóně na konto Sutera přistane rovných devět milionů dolarů a za tyto peníze bude muset podávat nadstandardní výkony. Rodák z Wisconsinu by se totiž nechtěl dostat do situace, kdy budou fanoušci klubu nadávat, že jeho tučná smlouva je zbytečná. A k tomu bude potřeba hodně tvrdé práce.

"Chci pomáhat svému týmu k vítězstvím. Když jsem zde podepsal smlouvu, vždycky jsem chtěl vyhrávat. Craig Leipold (majitel Wild) do mě vložil spoustu nadějí a já ho nechci zklamat. Díky němu žiji svůj sen a za to ho nemůžu nechat na holičkách. Sice je na mě obrovský tlak, ale já jsem znovu připraven mu čelit," rozpovídal se pro Pioneer Press.

A nutno podotknout, že Minnesotě od svého příchodu značně pomáhá. Wild ani v jedné sezóně od Suterova příchodu nechyběli v play-off, v posledních dvou sezónách si zahráli i semifinále Západní konference. A zajímavostí je, že pokaždé Minnesotu vyřadilo Chicago. Suter ale cítí, že Divočákům mnoho věcí k úspěchu nechybí.

"Chicago má výborný tým a není náhodou, že vyhrává. Předchozí série s Blackhawkss nemůžeme vzít zpátky, ale věřím, že když budeme postupovat stále vpřed, můžeme být na jejich místě," dodal Suter nakonec.

Má podle Vás Minnesota šanci uspět?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.