bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trápící se Arizona míří do Ottawy, Washington se pokusí stáhnout náskok Philadelphie

1. března 20:00

Daniel Fekets

Noc z pátku na sobotu bude jako již tradičně podstatně chudší, nicméně fanoušci NHL si znovu přijdou na své. Hrát se bude ve třech arénách!

Ottawa se stále nemůže dostat z předposlední pozice v konferenci, avšak její ztráta na Montreal je už pouze dvoubodová. Senátoři v minulých zápasech podlehli Washingtonu i Nashvillu, nyní však budou favoritem, poněvadž přivítají trápící se Arizonu. Kojoti naposledy zvítězili 23. ledna s Pittsburghem, od té doby padli čtrnáctkrát za sebou. 

Rovněž krátce po 1:00 se začne hrát ve Washingtonu, který se střetne s Philadelphií. Oba týmy jsou v tvrdém boji o play-off. Letci drží poslední divokou kartu s pětibodovým náskokem na New Jersey, hned v závěsu jsou ale Islanders a Capitals. Celek z hlavního města USA má výsledky jako na houpačce. Předminule porazil 6:3 Ottawu, ale naposledy nestačil 3:8 na Detroit. Oba týmy se v této době musí popasovat se značnou marodkou. 

Hrát se bude také v Anaheimu, který se den po vítězství na ledě San Jose doma utká s New Jersey. Větší motivaci budou mít Devils, kteří hrají o vyřazovací boje. Parta okolo Nica Hischiera sice minule přejela také San Jose, předtím ale v domácím prostředí podlehla v důležitém souboji Tampě. Bude se radovat Radko Gudas, nebo Ondřej Palát? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.