bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Utkání hvězd? Bude to intenzivní a vzrušující, shodují se hráči

29. ledna 2017, 16:15

David Baláš

Loni si formát hry 3 na 3 odbyl premiéru a rozhodně nezklamal. Ba naopak, po letech utrápeného ploužení hokejistů po ledě nabídl divákům zábavu a viditelnou snahu hráčů zvítězit. Stejná podoba Utkání hvězd tak pochopitelně bude k vidění i dnes v Los Angeles.

A hráči se shodují, že opět nepůjde jen o bezstarostnou nedělní projížďku. „Pokud nebudete hrát naplno, snadno ze sebe můžete udělat hlupáka, protože v tak málo hráčích na ledě neskryjete flákání,“ uvedl například domácí Drew Doughty. „Díky tomu si budeme muset máknout, což přinese zábavu.“

Podobně hovořil rovněž Alexander Ovečkin. „Člověk musí jezdit nahoru dolů, nahoru dolů. Nelze jen tak kroužit nečinně po ledě a usmívat se na všechny okolo. Je zapotřebí pracovat,“ řekl kapitán Metropolitní divize, která se střetne s Atlantickou.

To vše může znít jako pouhé fráze, avšak při pohledu na loňský finálový zápas nabírají slova o soutěživosti na věrohodnosti. Tehdy utkání zdobilo vysoké tempo a snaha. Nakonec partie skončila velmi netradičním skóre 1:0, když o výhře Pacifické divize nad Atlantickou rozhodl Corey Perry.

Zdá se, že hokejistům se opravdu nový formát zalíbil. Snad až na brankáře, kteří budou muset být neustále ve střehu. „Trochu se toho bojím. Pětiminutové prodloužení je v pohodě, ale dvacet minut? Může to být trochu hektické. Ale bude to zábava,“ vyjádřil se Mike Smith.

Zbytek se ale těší a považuje to za skvělou příležitost, jak divákům nabídnout to, co chtějí. „Vypadá to, že vedení NHL udělalo dobrou věc, když aplikovalo hru 3 na 3. Přitáhlo to mnoho pozornosti a lidé si to zamilovali. My se budeme snažit je potěšit,“ nechal se slyšet Patrick Kane, jenž loni ovládl ligovou produktivitu.

V žertu pak na soutěživou náturu všech aktérů upozornil i kouč Minnesoty a Centrální divize zároveň Bruce Boudreau. „Jestliže dojde až na finále proti Atlantické divizi, můžu říct jediné: Budu se dívat po nepovolených čepelích na hokejkách. Pak je nechám přeměřit,“ zasmál se.

Očividně tím narážel na Ovečkina, kterého dříve trénoval ve Washingtonu. „Měl by si dát dobrý pozor,“ pronesl v dobrém rozmaru Boudreau.

A co na to Ovečkin? „Bruci, uklidni se, prosím,“ řekl s úsměvem od ucha k uchu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.