bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Ohromná bojovnost! Blake Coleman dal gól v pádu se sirénou

1. července 2021, 4:02

Jiří Sameš

Tampa Bay v prostředním dějství druhé finálové partie vytěžila z minima maximum. Vždyť ve druhé periodě vyprodukovala pouze sedm střel na bránu oproti šestnácti v podání soupeře, přesto však zasadila dva údery.

Ozdobou celého středečního duelu byl gól Blakea Colemana v samém závěru prostředního dějství, jenž se nakonec ukázal býti i vítěznou trefou.

Domácí hokejisté zabojovali o kotouč ve středním pásmu a náhle z toho byla velmi dobrá šance. Coleman si totiž najel na přihrávku Barclayho Goodrowa, aby v pádu poslal černou pryž do montrealské klece pouhopouhé tři desetiny před sirénou!

29letý Američan se podobným kouskem blýskl už v loňském play-off a taktéž v barvách New Jersey. Teď nasměroval Bolts k zisku druhého finálového bodu v cestě za obhajobou.

Více k tématu:
Tampa Bay i ve druhé finálové partii zdolala Montreal, zářil Vasilevskij

Doporučujeme:
Tři výhry od hattricku. Pat Maroon míří do unikátního klubu

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.