bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vymění Chicago další svoji hvězdu? O Kanea je v NHL velký zájem

28. srpna 2022, 7:00

Jan Šlapáček

O Chicagu se toho během letošního léta napsalo opravdu hodně. Blackhawks se pustili do kompletní přestavby a jsou připraveni vyměnit každého, o koho je zájem. V klubu zatím zůstala hvězdná dvojice Patrick Kane - Jonathan Toews, nicméně i o jejich možných výměnách se mluví hodně nahlas.

V posledních dnech se začala hodně řešit budoucnost Patricka Kanea. Americký útočník není spokojený s tím, v jakém stavu se Blackhawks nachází a má se za to, že i on přemýšlí o změně působiště - i přes touhu odehrát celou svoji kariéru v jednom týmu.

„V podstatě mu prodali všechny, se kterými dřív rád hrál,“ nechal se v červenci slyšet jeden z Kaneových blízkých. Ta samá osoba dodala, že by byla šokována, kdyby Kane chtěl nakonec zůstat.

Podle zámořského novináře Franka Seravalliho se ale od července v tomto směru nic zásadního nestalo, a tak je pravděpodobnější, že Kane sezónu začne v Chicagu a v průběhu ročníku se rozhodne, zdali bude chtít někde zabojovat o další Stanley Cup.

A kde by to bylo? Zájemců bude pravděpodobně hodně. Nejvíce se v současné době mluví o Rangers, Maple Leafs a Oilers. Zájem by údajně mělo mít i Buffalo, kterému by se podobný lídr hodil. V případě Sabres by se ale dalo čekat, že se o jeho zisk pokusí ještě před aktuálním ročníkem.

Ať už se stane cokoliv, všechno proběhne se svolením samotného útočníka. Ten má totiž ve smlouvě klauzuli, že bez jeho souhlasu nemůže být nikam vyměněn.

V jakém celku nakonec Patrick Kane sezónu dokončí? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.