bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington se vrací domů. V Los Angeles se bude hrát důležitý zápas o play-off

20. března 20:30

Daniel Fekets

Čtvrteční program kanadsko-americké NHL nabídne tři zápasy. Na které bitvy se fanoušci nejlepší hokejové ligy světa mohou těšit?

Třicet minut po půlnoci se začne hrát ve Washingtonu, který se po třech venkovních výhrách za sebou vrací na domácí led. Přivítá Toronto, které naopak naposledy nestačilo na Carolinu a Philadelphii. Dokáží se Capitals definitivně dotáhnout na pozice pro vyřazovací část a zaskočí také zraněními oslabené Maple Leafs?

Také Dallas, který má už play-off prakticky jisté, se představí doma. V souboji s Arizonou budou Hvězdy jednoznačným favoritem, zatímco Kojoti by rádi navázali na výhry 4:1 nad Detroitem i New Jersey. Dallas vyhrál nad Arizonou už sedm vzájemných zápasů v řadě.

Program uzavře utkání mezi Los Angeles a Minnesotou. Králové dle očekávání v noci na středu porazili Chicago a znovu odskočili svým pronásledovatelům. Jedním z nich je právě Minnesota. Divočina bodovala už osmkrát za sebou, přičemž šest z těchto duelů vyhrála.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.