bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zamíří Giroux z Floridy do Edmontonu? Místo v platovém stropu by bylo

5. července 2022, 9:30

Radim Sochor

Claude Giroux se po skončené sezóně dostal na listinu nechráněných volných hráčů. A dalo se čekat, že po něm někdo sáhne.

Čtyřiatřicetiletý forvard přitom nezažil vůbec špatnou sezónu. V pětasedmdesáti odehraných zápasech nasbíral solidních 65 bodů.

Jenže Florida a platový strop, to bude ještě oříšek. Panterům zbývají poslední tři miliony, přičemž Giroux bral v posledních letech průměrně lehce přes 8 milionů. Kanaďan však začíná stárnout a sám si je vědom, že s cenou bude muset jít dolů.

Dle plátku The Atletic projevil Edmonton o šikovného útočníka určitý zájem. Olejářům stále zbývá lehce přes sedm milionů, a tak by se dalo polemizovat, že jsou schované například pro Girouxe. 

Pokud se podíváme na listinu volných hráčů a trošku zašpekulujeme, ve hře je pro Oilers například Filip Forsberg, který stále s Nashvillem smlouvu neprodloužil. Oilers zajisté nezavřeli dveře za Evenderem Kanem, který by si však po velmi povedeném play-off neřekl málo.

Uvidíme, kdo doplní družinu McDavida a Draisaitla, kterou stále trápí nejvíce pozice v brankovišti. A na tu se také pravděpodobně budou Olejáři hlavně zaměřovat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.