bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Canucks získali velkou posilu! Do Vancouveru se stěhuje Lindholm

1. února 5:00

Jan Šlapáček

Uzávěrka přestupů se v NHL pomalu blíží a týmy s vidinou úspěchu budou v následujících dnech a týdnech posilovat. Jako první se do toho nyní pustil Vancouver, který získal do svého kádru žádaného centra z Calgary.

Odchod Eliase Lindholma z Calgary se očekával a bylo spíše jen otázkou, s kým se Flames na jeho výměně domluví. Nakonec vedení týmu z Alberty našlo společnou řeč se zástupci Canucks, se kterými uzavřelo poměrně obsáhlou dohodu.

Vancouver poslal svému rivalovi ze stejné divize volbu v prvním kole draftu 2024, podmíněnou volbu ve čtvrtém kole draftu 2024, mladíky Joniho Jurma a Huntera Brzustewicze a také útočníka Andreje Kuzmenka, který se pokusí ve Flames probudit a navázat na výkony z minulého ročníku.

Ruský hokejista byl v této výměně hodně důležitou součástí, jelikož měl Calgary mezi dvanácti týmy, kam si nepřeje být vyměněn. Nakonec však se změnou prostředí souhlasil a po pauze se bude Kuzmenko hlásit na nové adrese.

Primární posilu do svých řad ale získali Canucks, kteří dávají jasně najevo, že v letošním ročníku mají jen ty nejvyšší cíle. Svědčí o tom i fakt, že Lindholm po výměně nový kontrakt s Vancouverem nepodepsal a je aktuálně považován pouze za posilu pro nadcházející play-off. Pokud k nějaké dohodě později nedojde, v létě se Lindholm stane nechráněným volným hráčem.

V kabině Vancouveru se švédský útočník potká s Nikitou Zadorovem, který byl po stejné trase vyměněn na konci listopadu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.