bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Carolina přivítá na svém ledě Edmonton, čtyři zápasy se odehrají před půlnocí

27. února 2022, 17:19

Jan Vojkůvka

Neděle nabídne pro české příznivce zámořského hokeje další atraktivní program. Hned čtyři zápasy se odehrají už před půlnocí a celé dění odstartuje souboj Caroliny s Edmontonem. Celkem se během neděle a noci na pondělí odehraje osm zápasů.

Carolina, která vévodí Metropolitní divizi se ziskem 76 bodů a vyhrála čtyřikrát v řadě, narazí na Edmonton. Oilers se povedlo v sobotu vybojovat velmi cenné vítězství nad Floridou 4:3 a oplatili soupeři vysoký debakl z předchozího vzájemného utkání.

Šanci oplatit porážku mají i nyní Carolině. S tou Edmonton prohrál v prosinci 1:3, jenže Hurricanes se nachází ve výborné formě. V posledních dnech porazili Nashville, Pittsburgh, Philadelphii i Columbus a svou vítěznou sérii by rádi prodloužili.

Ve 20 hodin se rozehraje zápas mezi Dallasem a Buffalem. Stars, kteří touží po postupu do play-off, potřebují sbírat body a proti Buffalu, které má jednu z nejhorších obran a patří také k nejhorším celkům celé ligy, mají k zisku dvou bodů ideální příležitost. V lednu se ale na ledě Buffala protrápili k těsnému vítězství 5:4, jak to bude dnes?

St. Louis, které se přetahuje s Calgary o pozici druhého nejlepšího týmu Západní konference, se od 21 hodin představí na ledě trápícího se Chicaga, které ztrácí na postupové příčky do play-off už nyní 15 bodů a nezdá se, že by letos přišla ona kýžená sezona, kdy své nevýrazné výkony ukončí. Blues, kteří jsou výraznými favority, v této sezoně vyhráli 2 ze 3 vzájemných zápasů, oba na svém ledě.

Ve 22 hodin se pak odehraje souboj Arizony s Winnipegem. Winnipeg, jenž prohrál čtyři zápasy v řadě, se pokusí svou černou sérii ukončit proti nejhoršímu týmu celé ligy. Jenže Arizona si připsala v pátek velmi cenné vítězství nad silnými Vegas, což je může před dalším zápasem pořádně nakopnout.

Přesně o půlnoci se rozehraje zajímavý zápas mezi Columbusem a Pittsburghem. Zatímco Pittsburgh patří k nejlepším týmům na Východě, Columbus má ztrátu 10 bodů na první osmičku. Nicméně z posledních 10 zápasů hned 7 vyhrál a rozhodně se musí počítat s tím, že ještě neřekl své poslední slovo.

Poslední slovo neřekl ani Vancouver, jenž vyhrál poslední dva zápasy a snaží se ze všech sil dohnat ztrátu pěti bodů na Edmonton, který je čtvrtý v Pacifické divizi. Nyní na Canucks sice čekají silní Rangers, ale v listopadu tento tým dokázali porazit 3:2 a rádi by to zopakovali i v noci z neděle na pondělí.

Nedělní program pak uzavřou souboje mezi Anaheimem Ducks s New Yorkem Islanders a San Jose Sharks se Seattlem Kraken.

Kompletní program

19:00 Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers

20:00 Dallas Stars - Buffalo Sabres

21:00 Chicago Blackhawks - St. Louis Blues

22:00 Arizona Coyotes - Winnipeg Jets

00:00 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

01:30 New York Rangers - Vancouver Canucks

02:30 Anaheim Ducks - New York Islanders

04:00 San Jose Sharks - Seattle Kraken

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.