bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fabbri bude pokračovat v Detroitu! S Yzermanem se dohodl na novém kontraktu

14. prosince 2021, 8:27

Jan Šlapáček

Nejzásadnější věc uplynulé noci, ve které se nehrál ani jeden zápas? Rozhodně podpis nové smlouvy, na které se domluvili Robby Fabbri a Steve Yzerman. Mladý útočník by měl v Detroitu působit minimálně o tři roky déle. Kolik si vydělá?

Kanadský útočník si platově polepší, avšak nijak výrazně. Aktuálně Fabbri pobírá 2,950 milionů dolarů na sezónu, v nové smlouvě si ročně přijde v průměru na rovné čtyři miliony dolarů.

Fabbri se měl po letošním ročníku stát volným hráčem a spekulovalo se, že by se mohl stát obchodní položkou během uzávěrky přestupů, Steve Yzerman měl nakonec s autorem čtrnácti kanadských bodů v šestadvaceti zápasech jiné záměry.

Pětadvacetiletý útočník si v Detroitu poctivě plní pozici ve druhé formaci, dostává se i do přesilové hry a je určitě jedním z hráčů, díky kterým hrají Red Wings lepší hokej. Rodák z Mississaugy byl zrovna včera vyhlášen nejlepším hráčem týmu za poslední týden. Odměna na sebe tedy nenechala dlouho čekat.

Na první pohled se může zdát, že si Fabbri vydělá víc, než by si zasloužil. Steve Yzerman ale určitě dobře ví, co dělá a výhledově může být tento kontrakt pro Red Wings hodně výhodný. A nezapomínejte - Yzerman přivedl Fabbriho do Detroitu výměnou za Jacoba de la Rose, který v NHL již vůbec nepůsobí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.