bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Neděle nabídne jediný zápas. Detroit přivítá na svém ledě Tampu

2. května 2021, 17:50

Jan Vojkůvka

Po zápasově bohaté sobotě se v neděli odehraje v zámoří pouze jedno utkání. Detroit v něm přivítá na svém ledě Tampu, proti které se pokusí zopakovat sobotní těsnou výhru 1:0 po nájezdech.

21:00 Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

Poslední osmý vzájemný zápas v probíhající sezoně čeká na Detroit s Tampou. Zatímco hosté stále bojují o celkové prvenství v Centrální divizi, domácí pomalu své působení ve zkráceném ročníku finišují.

Souboj s Tampou bude jedním ze tří posledních, ve kterém se Red Wings, a spolu s nimi Filipové Hronek se Zadinou a Jakub Vrána, představí. Aktuálně je Detroit v Centrální divizi předposlední a právě Tampu dokázal v sobotu porazit 1:0 po nájezdech.

Vzájemná bilance obou celků v sezoně je možná až překvapivě vyrovnaná. Favorizovaná Tampa totiž vyhrála čtyřikrát a připsala si se svým sokem hned tři porážky. Další prohru ovšem Blesky nehodlají připustit, pokud chtějí nadále usilovat o nejlepší možnou výchozí pozici pro play-off.

Na čelo divize totiž ztrácí čtyři body a do konce základní části odehrají už jen pět utkání. Jejich soupeři v honbě za prvním místem (Carolina a Florida) k tomu drží třízápasové série výher a další zaváhání si tak Tampa nemůže dovolit.

Detroitu v utkání nepomohou zranění Dylan Larkin a Bobby Ryan s Fransem Nielsenem, kteří jsou ze hry do konce sezony, a nejspíš ani Robby Fabbri. Na straně druhé dál pokračuje absence Stevena Stamkose a Jana Rutty (vedle dlouhodobě zraněného Nikity Kučerova, který do probíhajícího ročníku vůbec nezasáhl).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.