bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nejprodávanější dresy NHL patří mladým hvězdám Chicaga a New Jersey

2. března 20:30

Jiří Lacina

Jak poznáte hvězdu? Vedle jiného podle prodeje dresů. David Beckham se kdysi Realu Madrid zaplatil, ještě než kopl do míče. A to právě z prodeje dresů, event. dalšího merchandisingu. Že do NHL vstoupila megastar, je zřejmé také díky této oblasti.

Liga si dala hodně záležet, aby příchod Connora Bedarda dostatečně zpropagovala a na prodejích dresů je to znát. Podle Fanatics je právě trikot hvězdičky Chicaga v letošní sezóně tím nejprodávanějším.

Bedardovi je stále osmnáct let, devatenáct mu bude až po skončení sezóny v červenci. Kvůli zlomené čelisti vynechal osmnáct zápasů, přesto pohodlně vede bodování nováčků. Na jeho čele trůní s 40 body (17+23) ve 46 zápasech, jen čtyři další zelenáči nasbírali aspoň 30 bodů.

Rodák z kanadského Vancouveru rozhýbal ekonomiku svého nového klubu na vícero frontách. Už před sezónou prodali Blackhawks po jeho draftování dvojnásobek permanentek.

Druhý nejprodávanější dres v NHL nese jméno Jacka Hughese, následují Artěmij Panarin, Auston Matthews a Mike Zibanejad.

Bedardova prodejnost vyniká také ve světle faktu, že jeho prodeje nebyly podpořeny utkáním venku. Hughes, Panarin a Zibanejad tuto výhodu měli.  Jejich týmy pro Stadium Series 2025 vytvořily speciální edici dresů, která se do prodejů promítla.

Čistě za únor vede v prodejnosti právě Hughes, následován Panarinem, Nico Hischierem, Zibanejadem a brankářem Rangers Igorem Šesťorkinem.

Fanatics je dlouholetým oděvním partnerem NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.