bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Odvolání kouče Senators? Vedení trenérovi nadále důvěřuje a zůstane trpělivé

29. listopadu 2023, 19:46

Viktor Pavlovec

Přestože Ottawa živoří na dně Východní konference, tak vedení nechce přistoupit k radikálnímu řešení a hlavnímu trenérovi chce dát čas, aby ukázal, co s týmem umí. Postavení týmu je sice částečně zavádějící vzhledem k nízkému počtu odehraných zápasů Ottawy, ale každá trpělivost někdy praskne. Nehledě na nevoli fanoušků, kde pohár již dávno přetekl.

Zdá se, že hlavní trenér Ottawy Senators D.J. Smith ještě nesedí na tak horkém křesle, jak by se dalo dle současných výsledků očekávat. Přestože fanoušci už neví, jak jinak by mohli více vyjádřit svůj nesouhlas, tak vedení je jiného názoru a současného kouče nadále podporuje a stojí za ním.  

Senators jsou poslední ve Východní konferenci s 16 body, ale podle dostupných informací, se nový majitel neztotožňuje s brzkým provedením trenérské změny.

„Ne, v tuto chvíli majitel odvolání trenéra nezvažuje. Vím, že to fanoušci Senators asi nechtějí slyšet, ale je to tak,” řekl kanadský novinář Darren Dreger. 

„Řekl bych ale, že pokud se věci včas neotočí, trpělivost se brzy začne postupně vytrácet. Vedení však slibuje, že bude prozatím trpělivé a počká na další výsledky.”

Senators, kteří naposledy prohráli 0:5 s Floridou, odehráli v této sezóně 17 zápasů, což je prozatímní ligové minimum.  

Nový majitel týmu Michael Andlauer už se jednou ujal své funkce naplno, když nechal odejít generálního manažera Pierra Doriona. 

Jeho nástupcem se stal Steve Staios, který byl na začátku této sezóny přiveden jako prezident hokejových operací a v současné době funguje i jako dočasný generální manažer.

Po pomalém rozjezdu začíná program Ottawy nabírat pořádné grády. Čeká ji 12 zápasů za pouhých 23 dní před prázdninovou přestávkou. 

A jak nadcházející program vypadá?

Po road tripu, kde se Ottawa utká s Columbusem, budou Senators hostit Seattle. Na řadu pak přijdou celky držící postupová místa ve Východní konferenci, což zahrnuje New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Detroit Red Wings a Carolinu Hurricanes.

D.J. Smith má tedy pekelně nabitý kalendář a zřejmě bude hrát o svoji budoucnost.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.