bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Potvrzeno! Radko Gudas novým kapitánem Anaheimu

19. září 19:26

Jan Šlapáček

Poslední týdny to bylo v hokejovém prostředí veřejné tajemství. Nyní se Ducks rozhodli jít s odhalením nového kapitána ven. Céčko na dresu bude mít vyšité český obránce Radko Gudas.

Anaheim s volbou kapitána v posledních ročnících nikam nespěchal, protože od konce sezóny 2021/2022 byli bez něj. Tehdy se rozhodl pověsit brusle na hřebík Ryan Getzlaf a v klubu nebyla adekvátní náhrada, která by tuhle funkci zvládla. Nyní se vše změnilo.

Gudas po příchodu před minulou sezónou okamžitě zapadl mezi nové spoluhráče a stal se jedním z nejzkušenějších hráčů v týmu, což následně prokazoval i na ledové ploše. U spoluhráčů má přirozený respekt, a tak se vedení rozhodlo k činu. Český obránce bude devátým kapitánem v historii Ducks!

„Jsem poctěn, že jsem byl jmenován kapitánem a povedu Ducks do vzrušující éry. Důvěru, kterou do mě vložili generální manažer, trenéři a spoluhráči, beru s hrdostí," řekl český tvrďák ke svému zvolení.

Z českých hráčů si v minulosti užívali céčko na prsou jména jako Jaromír Jágr, Patrik Eliáš či Milan Hejduk. Opomenout nejde ani Bobby Holík. Krátce měli céčko i Martin Straka, Jaroslav Špaček a Filip Kuba.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.