bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Yzerman má hotovo. Seider podepsal na sedm let!

19. září 20:03

Jan Šlapáček

Generální manažer Red Wings byl v posledních dnech pod tlakem, aby úspěšně dokončil jednání o nových smlouvách se svými mladými hvězdičkami. Dneska má kompletně splněno, svůj kontrakt podepsal už i Moritz Seider.

Yzerman měl při jednáních daný cíl - nikdo by neměl finančně přeskočit kapitána Dylana Larkina. A tak se také stalo. V úterý podepsal Lucas Raymond osmiletou smlouvu v hodnotě 64,6 milionů dolarů a nyní Moritz Seider dal svůj podpis pod sedmiletý kontrakt s částkou 59,85 milionů.

Právě délka kontraktu u Seidera rozhodla o tom, že nebude vydělávat více než Larkin. Být to kontrakt na osm let, částka by byla pochopitelně vyšší a to byl v posledních dnech nejdůležitější bod v jednáních. S tímto kompromisem budou nakonec spokojeny všechny strany.

Yzerman splnil v posledních dnech to, co se od něho očekávalo. Hráče nikterak nepřeplatil, vzhledem ke zvyšujícímu se platovému stropu se dá i říci, že obě velké smlouvy mohou být v budoucnu pro Red Wings výhodné. Pochopitelně v případě, že progres hráčů bude pokračovat správným směrem.

Seider je už v těchto letech jednoznačně nejlepším zadákem Red Wings a během zápasů získává ty nejtěžší minuty proti nejšikovnějším hráčům soupeře. Nyní je na něm, aby se z Německa rychle přesunul do zámoří a zapracoval se spoluhráči na tréninkovém kempu, který začal právě dnes.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.