bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šílené zprávy ze zámoří. Zemřel Johnny Gaudreau

30. srpna 13:38

Jan Šlapáček

Během noci na pátek vyhasly při tragické nehodě blízko New Jersey dva lidské životy. Jednou z obětí se stal Johnny Gaudreau, tou druhou pak jeho mladší bratr Matthew. Obrovské rodinné neštěstí.

Několik hodin se na sociálních sítích o této tragédii hovořilo, až vše nakonec potvrdila organizace Blue Jackets. Johnny Gaudreau i jeho bratr Matthew jsou po smrti. Osudnou se jim měla stala vyjížďka na kolech, během které je srazil opilý řidič.

„Jsme šokováni a zničeni touto neuvěřitelnou tragédií. Johnny hrál s nadšením, což viděl každý, kdo ho na ledě potkal. Bude nám enormně scházet. Uděláme vše proto, abychom pomohli rodině, kterou tato strašlivá událost zasáhla,“ uvedl klub z Columbusu.

„Rodina NHL je šokována, zarmoucena. I když si Johnny díky svým skvělým dovednostem na ledě vysloužil přezdívku Johnny Hockey, byl více než jenom oslnivým hokejistou. Byl to milující otec a milovaný manžel, syn, bratr a spoluhráč, kterého si oblíbil každý, kdo měl to štěstí se s ním potkat,“ přidal ve svém prohlášení komisionář NHL Gary Bettman.

Prohlášení Columbusu:

"Johnny Hockey" patřil mezi výjimečné hráče. Vzrůstem malý útočník měl neuvěřitelně šikovné ruce a obrovský přehled o hře. Celkem v NHL nastoupil k 763 zápasům a připsal si 743 (243+500) bodů. Do NHL naskočil v dresu Calgary Flames, poslední dva ročníky odehrál v organizaci Columbusu.

Poslední zápas své kariéry odehrál v Praze proti Česku na letošním mistrovství světa.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.