bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Škarek se dál bude rvát o NHL! Na další dva roky se upsal Islanders

18. července 2023, 19:28

Adam Bagar

Brankář Jakub Škarek za oceánem pokračuje v organizaci New York Islanders, s klubem podepsal jako chráněný volný hráč nový dvouletý dvoucestný kontrakt.

23letý odchovanec jihlavského hokeje si dle informací webu capfriendly.com může v případě působení v prvním týmu Islanders vydělat 775 tisíc dolarů ročně. Na farmě v Bridgeportu pak bude v první sezoně pobírat plat 85 tisíc, ve druhé 105 tisíc dolarů.

Škarek byl v roce 2018 draftován Islanders ve třetím kole, rok potom působil ve finském Lahti, ale poslední čtyři ročníky už strávil v zámoří. 104 zápasů odchytal ve farmářské AHL, dalších 14 startů přidal při premiérové sezoně v nižší ECHL ve Worcesteru.

Účastník tří MS hráčů do dvaceti let v uplynulém ročníku 2022/23 odchytal za Bridgeport 38 zápasů s průměrem 3,37 inkasované branky na zápas a úspěšností zákroků 89,2 procenta. Dočká se v dalších dvou letech také premiéry v nejlepší lize světa?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.