bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sobotní desítka! V akci 20 týmů, program nabídne hned tři duely v atraktivním čase

26. února 2022, 18:30

Jan Vojkůvka

Zámořská NHL nabídne v sobotu večer a v noci na neděli celkem deset zápasů, z nichž tři se odehrají v atraktivní podvečerní a večerní časy. Už v 18:30 začnou duely Floridy s Edmontonem a Philadelphie s Washingtonem. Od 21 hodin pak odstartuje souboj Pittsburghu s New Yorkem Rangers.

Jak již bylo zmíněno, celý sobotní program zahájí dva zápasy už v 18:30. Florida, které patří první místo v Atlantické divizi, se pokusí napravit své nevýrazné výkony z posledních dvou utkání, ve kterých prohrála Nashvillu a Columbusu. Soupeř se zdá být pro tento účel ideální, je jím totiž Edmonton.

Oilers se dařilo minulý týden, ale tento je to z jejich pohledu o poznání horší. Prohráli oba zápasy a před soubojem s Floridou, které podlehli před měsícem na domácím ledě 0:6, nemají zrovna nejlepší vyhlídky. 

Moc dobré vyhlídky nemá v nadcházejícím utkání ani Philadelphia, jež se herně trápí. Sérii šesti porážek v řadě by ráda přerušila, ale narazí na Washington, jemuž před týdnem podlehla na svém ledě 3:5. A i nyní budou Capitals v rolích favoritů.

Přerušit sérii tří porážek v řadě se pokusí hokejisté Pittsburghu, kteří na svém ledě přivítají New York Rangers. Jezdci však uspěli dvakrát v řadě a povedlo se jim v rámci Metropolitní divize přeskočit právě Tučňáky, s nimiž se v rámci této sezony utkají poprvé. 

České příznivce bude zajisté zajímat především utkání mezi San Jose Sharks a Bostonem Bruins, který je na programu ve čtyři hodiny ráno. Domácí Tomáš Hertl už šest zápasů čeká na přesný zásah, přičemž v posledním utkání proti Islanders se prezentoval dvěma asistencemi. Na druhé straně David Pastrňák skóroval ve třech posledních zápasech a nasázel hned čtyři branky.

Jak ale dopadne jejich vzájemné klání? To první, které se odehrálo v říjnu, vyhrál Boston na svém ledě 4:3. 

Během programu v noci na neděli se pokusí také Los Angeles protáhnout svou sérii čtyř výher v řadě, přičemž narazí na New York Islanders. Vegas Golden Knights si naopak pokusí spravit náladu po nečekané porážce od Arizony, střetnou se však s nejlepším celkem celé ligy z Colorada. 

Kompletní program

18:30 Florida Panthers - Edmonton Oilers

18:30 Philadelphia Flyers - Washington Capitals

21:00 Pittsburgh Penguins - New York Rangers

01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens

01:30 Nashville Predators - Tampa Bay Lightning

01:30 Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs

04:00 Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche

04:00 San Jose Sharks - Boston Bruins

04:00 Calgary Flames - Minnesota Wild

04:30 Los Angeles Kings - New York Islanders

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.