bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Středeční noc nabídne 13 zápasů! V akci budou i lídři obou konferencí

14. prosince 2021, 19:57

Jan Vojkůvka

Noc z úterý na středu nabídne pořádnou dávku hokeje. V zámořské NHL se odehraje hned 13 zápasů, ve kterých uvidíme i lídry obou konferencí z Floridy a Minnesoty. České fanoušky zase potěší představení Bostonu, Toronta, Detroitu, Caroliny či San Jose a Columbusu, tedy výběrů se zajímavou českou stopou.

Program odstartuje jednu hodinu po půlnoci pěticí duelů. Boston přivítá na svém ledě v pikantním duelu hokejisty Vegas. Oba týmy se nachází shodně na osmých místech ve svých konferencích, a byť mají trochu jiné ambice, prozatím své cíle tolik nenaplňují.

Naopak velmi nadprůměrně hraje Florida, která vévodí Východní konferenci a své čelní umístění bude chtít potvrdit v souboji s Ottawou. Zajímavým soubojem bude i střetnutí mezi Flyers a Devils, které v tabulce dělí pouhý bod. Od jedné hodiny v noci se pokusí ukončit svůj zmar Montreal, který prohrál šest zápasů v řadě a tentokrát se představí na ledě Pittsburghu.

V 01:30 se rozehraje klání mezi Detroitem a New Yorkem Islanders. Red Wings, kteří podepsali prodloužení smlouvy s Robbym Fabbrim, trochu ztratili ze svého tempa a po skvělém vstupu do sezony je nyní potkal menší propad. Po třech porážkách v řadě však touží znovu okusit pocit z vítězství, přičemž trápící se Islanders mohou být ideální příležitostí. 

Ve dvě hodiny ráno na sebe narazí aktuálně nejlepší tým Západní konference z Minnesoty a výborně hrající Carolina, která má vůbec nejlepší defenzivu v celé soutěži. Ve 27 zápasech inkasovali Hurricanes pouze 58 branek, a přesně to je důvod, proč ztrácí jen jeden bod na čelo Východní konference. Na druhé straně Minnesota velmi těží ze své ofenzivy, když nastřílela už 106 branek (druhý nejvyšší počet) a střetnutí jednoho z nejlepších útoků s jednou z nejlepších obran slibuje zajímavou podívanou.

Sedm porážek v řadě tíží hokejisty Buffala, kteří mají aktuálně nejhorší formu ze všech týmů v lize. Tentokrát je čeká zápas na ledě Winnipegu, a ani v tomto klání nebudou považováni za favority. Stejně jako nebude považován za favorita Edmonton, jenž na svém ledě přivítá silné Toronto a ukončení pětizápasové série porážek se zdá být, alespoň papírově, nadlidským úkolem.

V dalších zápasech uvidíme například San Jose, které doma přivítá Seattle, či Colorado. Nejproduktivnější celek celé NHL přivítá na svém ledě New York Rangers. 

01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights

01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings

01:00 Florida Panthers - Ottawa Senators

01:00 Philadelphia Flyers - New Jersey Devils

01:00 Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens

01:30 Detroit Red Wings - New York Islanders

02:00 Minnesota Wild - Carolina Hurricanes

02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres

02:30 Dallas Stars - St. Louis Blues

03:00 Colorado Avalanche - New York Rangers

03:00 Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs

04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets

04:30 San Jose Sharks - Seattle Kraken

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.