bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ullmark hvězdou noci! Brankář Bostonu dal gól

26. února 2023, 4:47

Jan Šlapáček

Boston v letošní sezóně válcuje jednoho soupeře za druhým a dneska v noci byla přidána třešnička na pomyslný dort. Linus Ullmark se trefil do prázdné klece Canucks a pomohl svému týmu k vítězství i jiným způsobem.

Linus Ullmark patří v letošním ročníku mezi hlavní kandidáty na zisk Vezina Trophy a dneska k ní udělal další výrazný krok. Kromě klasicky skvělého výkonu v brankovišti se odhodlal ke střele do prázdné klece a k radosti celé střídačky doputoval puk až za brankovou čáru.

Ullmark se stal celkově třináctým brankářem v historii NHL a prvním brankářem v historii Bruins, kterému se podařilo skórovat. Posledním brankářem, kterému se povedlo dostat puk do branky soupeře, byl do dnešního Pekka Rinne, jenž se trefil v lednu roku 2020.

„Neviděl sem, jestli to doletí do branky. Po střele jsem měl před sebou tři kluky a nic jsem neviděl, nic jsem neslyšel. Až začali kluci slavit, tak jsem si uvědomil, co se právě stalo," popsal celou situaci švédský brankář.

„Zkouší to celý rok," prozradil posléze Marchand, který vše doplnil i vtípkem. "Příště podle mě bude hrát i přesilovou hru, tím jsem si jistý."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.