bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Palátův gól nasměroval Devils k třetímu vítězství

28. dubna 2023, 8:15

Daniel Fekets

Hlavním hrdinou páté bitvy na ledě New Jersey sice byl Erik Haula, rozhodující branku měl však na svědomí už v první minutě Ondřej Palát, který se trefil podruhé v play-off. Ďáblové nakonec vyhráli poměrem 4:0 a sérii s Rangers překlopili na svou stranu.

Ondřej Palát (New Jersey Devils)

Jen devětatřicet vteřin stačilo k tomu, aby Ondřej Palát otevřel gólový účet pátého utkání. K českému útočníkovi se kotouč odrazil od brankáře Šesťorkina, jenž na rychlé Palátovo zakončení nestačil reagovat. 

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 2:4

David Kämpf (TOR) – 0+0, -2 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 13:35


New Jersey Devils - New York Rangers 4:0

Ondřej Palát (NJD) – 1+0, +1 účast, 5 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 18:13
Tomáš Tatar (NJD) – 0+0, 0 účast, 6 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 16:06
Filip Chytil (NYR) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 12:41

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.