bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Winnipeg přivítá Anaheim. Potvrdí Chicago formu z poslední doby?

15. března 20:30

Daniel Fekets

V noci z pátku na sobotu bude program NHL tradičně chudší. Hrát se bude pouze ve dvou arénách, přičemž zápasy začnou v 1:00 a o třicet minut později.

Winnipeg sice už není na čele Západní konference nebo dokonce celé NHL, nicméně postup do play-off by si měl pohlídat bez větších potíží. Kanadský tým je na čtvrtém místě v konferenci a postupně se chystá na vyřazovací boje. Tentokrát se střetne s Anaheimem, který padl čtyřikrát za sebou, navíc o den dříve ztratil obránce Gudase, jenž duel v Minnesotě nedohrál. Potvrdí Tryskáči roli favorita?

Chicago je sice v Západní konferenci předposlední, ale v předešlých dnech se zvedlo. Zvítězilo třikrát z posledních čtyř zápasů, navíc dvakrát v řadě vsítilo sedm branek, takže Los Angeles to u Blackhawks rozhodně nebude mít jednoduché. Králové v uplynulých zápasech střídali výhry a porážky, momentálně mají na divoké kartě čtyřbodový náskok před Minnesotou. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.