bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zvládnuté léto v Edmontonu. McDavid je se změnami spokojený

17. července 13:22

Jan Šlapáček

Celý klub se v uplynulých týdnech rozhodně nenudil. Po devastující porážce v sedmém finálovém zápase muselo vedení Oilers rychle přepnout, aby se nachystalo na draft a následné otevření trhu s volnými hráči. Do toho navíc skončil generální manažer Ken Holland.

Konec Kena Hollanda ve funkci generálního manažera se očekával a Oilers byli na tento krok připravení. Prozatímní náhradou byl jmenován Jeff Jackson, který se musel okamžitě pustit do práce.

Po zvládnutém draftu udělal velmi dobrou práci i při otevření trhu s volnými hráči a dokázal svůj tým výrazně posílit. Nejenom že dokázal v kádru udržet hráče jako Connor Brown, Adam Henrique, Corey Perry a Mattias Janmark, tak zvládl přilákat i dvě solidní posily do útoku.

Po vyplacení smlouvy v Buffalu se do Kanady přesunul útočník Jeff Skinner, který může vedle geniálních spoluhráčů podávat nadprůměrné výkony. Novým domovem se Oilers stali i pro Viktora Arvidssona. Zapomenout nejde ani na výměnu, při které Edmonton získal Matta Savoie.

„Zatím mělo naše vedení skvělé léto. Bylo to krátké, bylo to uspěchané, ale myslím si, že dokázali opravdu velké věci za takhle krátkou dobu. Udržet tolik kluků pohromadě je dobrá věc, v éře platových stropů navíc i hodně těžká," pochválil McDavid své šéfy.

Své si k tomu řekl i Zach Hyman, který zažil gólově nejlepší rok své kariéry. „Letní podpisy jsou i důkazem, jaký jsme tým. Kluci byli ochotni uzavřít týmově přátelské smlouvy, dát slevy, aby se s námi pokusili vyhrát. Myslím, že vidí, jak výjimečné je hrát v Edmontonu."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.