bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gudbranson to přehnal a jeho chování bude mít dohru!

11. prosince 2023, 19:38

Viktor Pavlovec

Byl to masakr na ledě! Obránci z Ohia, který neunesl nešetrné dohrání od soupeře, pořádně ujely nervy. Gudbranson se zákrok na sebe snažil potrestat ihned, ale ke Cousinsovi se pořádně nedostal. Svého soka si tedy na ledě našel podruhé. Nevybíravě útočníka Floridy složil k zemi a následně jej bil hlava nehlava. Jeho agresivním chováním už se zabývá i NHL.

Obránce Columbusu Blue Jackets Erika Gudbransona čeká slyšení kvůli incidentu s útočníkem Floridy Panthers Nickem Cousinsem. Tuto informaci oznámila v neděli večer NHL Player Safety.

Při honbě za pukem ve třetí třetině nedělního zápasu Cousins zasáhl Gudbransona velmi nešetrně a poslal obránce Blue Jackets tváří napřed přímo do mantinelu. Gudbranson pomalu vstával, ale o několik sekund později si šel pro Cousinse, čímž spustil skrumáž, kterou rozhodčí rychle rozehnali.

Cousins původně dostal za zákrok větší trest, ale ten byl po kontrole změněn na menší, což zřejmě vyvolalo velký hněv u Gudbransona.
Bek z Ohia si zřejmě proto svého soupeře v závěrečné periodě našel podruhé. Řízný obránce se se svým sokem rozhodně nepáral.Gudbranson popadl Cousinse, praštil s ním o led a uštědřil mu několik pěstních úderů, než ho odtáhli rozhodčí.

V pozápasových rozhovorech neměli ani jeho spoluhráči, ani trenér k jeho chování žádné výhrady.

„Náš tým s tím nemá vůbec žádný problém,“ řekl centr Cole Sillinger.

„Všichni známe Goodyho hru,“ řekl Sillinger. „Je těžké proti němu hrát. Je nedílnou součástí našeho týmu. Rozhodl se tak, jak učinil. Zákrok na něj jste snad viděli.“

„Erik je tvrdý a nekompromisní obránce,“ řekl Sean Kuraly. „Nelíbilo se nám, jak byl zasažen. Dospělo to do bodu, kdy se chtěl postavit sám za sebe.“

„Gudbranson je tvrďák tělem i duší,“ řekl trenér Blue Jackets Pascal Vincent. „Rozhodl se prostě potrestat nebezpečný zákrok na sebe.“
Sám Gudbranson po zápase odmítl s novináři mluvit.

Liga samozřejmě nemohla nad takovou řezničinou mávnout rukou, a proto rychle přispěchala s vyjádřením. Chování rázného beka z Ohia tedy pravděpodobně bude mít ještě dohru.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.