bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zbořil se dál pere o NHL! Podstoupí zkoušku

6. září 10:23

Marek Hedbávný

Obránce Jakub Zbořil po vypršení kontraktu s Columbusem nadále usiluje o místo v NHL – podepsal zkušební smlouvu s New Jersey. V novém působišti se bude hlásit na začátku předsezonního kempu.

Sedmadvacetiletý bek působí v zámoří od roku 2014. Mezitím odehrál na nejslavnější hokejové scéně – v NHL – dohromady 76 utkání. Většinu času strávil na farmě v AHL, nejinak tomu bylo v loňském ročníku: rozdělil jej mezi Providence (31 utkání, 0+9) a Cleveland (29 zápasů, 1+7).

Teď by Zbořil mohl být spoluhráčem Ondřeje Paláta v New Jersey. Jenže...

Obrana Devils je nabitá talentem: další progres se čeká od Lukea Hughese a Šimona Nemce, vycházející hvězdičkou je Seamus Casey. Po dlouhém zranění je fit veterán Dougie Hamilton a na trhu volných hráčů Devils ulovili velké ryby v podobě Bretta Pesceho a Brendena Dillona. Pokračuje i defenzivní specialista Jonas Siegenthaler.

Je zřejmé, že v této konkurenci bude obtížné získat jednocestný kontrakt.

V podobné situaci bude v létě i útočník Jakub Vrána, který usiluje o smlouvu ve Washingtonu. Naopak další čeští volní hráči v NHL Dominik Kubalík a Radim Zohorna s Filipem Zadinou vsadili na jistotu a podepsali ve Švýcarsku.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.